Hunden blev holdt fanget i 6 år og pelsen vejede 15 kilo – se den utrolige forvandling

Store mængder skidt og afføring måtte fjernes med skovle, da hunden Lazarus blev reddet ud af den lade, han havde siddet fanget i i seks år.

Hunden kunne knap bevæge sig, og havde mildt sagt store problemer med gå og løbe som følge af den 15 kilo tunge pels, Lazarus havde groet som følge af de mange år i fangenskab, skriver The Dodo.

hund1

BIG FLUFFY DOG RESCUE

Hundeklipper, Jessica Kincheloe, og en kollega blev tilkaldt af en nabo for at hjælpe den stakkels hund, hvis ejer er dødeligt syg.

Det hele skete for en uge siden, da Jessica kørte hen til huset, hvor de befriede Lazarus fra laden og den store pels.

hund2_0

BIG FLUFFY DOG RESCUE

Lazarus virkede lidt usikker i starten, men så snart Jessica havde klippet pelsen omkring halsen væk, faldt han til ro.

hund4_0

BIG FLUFFY DOG RESCUE

– Han var ok med at blive rørt af mennesker, men virkede ikke til at være vant til det. Han blev tryg ved os ret hurtigt. Især efter han fik godbidder, siger Jessica Kincheloe.

hund3_0

BIG FLUFFY DOG RESCUE

Efter klipningen åbnede der sig en helt ny verden for hunden, der endelig blev befriet fra sin store pels. Lazarus skulle blandt andet lære at gå på en helt ny måde, og han har ligeldes problemer at finde ud af, at han skal gøre sine toiletbesøg udendørs, hvilket ikke er mærkeligt, når man har været vant til at skide på gulvet.

Lazarus er ny blevet anbragt på et dyreinternat, hvor han skal være, indtil han er klar til at blive adopteret af en kærlig familie.

Din mening: