5 smarte tricks der giver dig en billigere rejse

Det er let at blive snydt som rejsende, og der er hård konkurrence i rejsebranchen og mange tilbud, du skal holde øje med, når du skal ud og rejse. Du kan hurtigt bruge dagevis på de forskellige søgemaskiner i jagten på de gode tilbud. Men med disse tips sparer du både tid og penge. Her er 5 genveje til billigere og bedre rejser. Du vil ikke tro, du har klaret dig uden. 

 

1: Book hotel til restpladspris
Du får fine tilbud via Hotels.com, Booking.com og Momondo. Men vil du virkelig gøre et kup, skal du gå efter de priser, der så hemmelige, at hotellerne ikke vil vedkende sig dem.
Der er rejseagenter som bruger Facebook til at sælge rejser så billige at alle kan være med.
Se fx. SU venlige rejser de kan tilbyde rejser til 160 Kr. om dagen til Phi Phi Island – Thailand!!


2: Bestil ungdomsbillet
Ungdomsbilletterne kommer ofte ikke frem, når du bruger søgemaskinerne til at finde flypriser. Men er du under 26 år, kan du bestille ungdomsbilletter, som gerne er langt billigere end voksenbilletterne. Både SAS og Norwegian har ”gemt” disse tilbud på sine hjemmesider.

 

3: Betal med kreditkort 
Det kan koste nogle få ekstra kroner i gebyrer, når du skal betale, men det svarer sig hurtigt at betale rejse, hotel og lejebil med dit kreditkort. De fleste kreditkort har nemlig rejseforsikring inkluderet, når du betaler med kortet.

 

4: Gratis lejebil
Når du lejer en bil på ferien, kan du ofte aflevere bilen et andet sted end der, hvor du lejede den. Men det er ikke altid, at udlejningsselskaberne har bemanding til at køre bilerne tilbage til udgangspunktet. Derfor tilbyder nogle selskaber, at du gratis kan køre deres lejebil retur til hovedsædet.

5: Hold styr på alle dine bookninger
Du har foretaget en række gode og billige bookinger med forskellige flyselskaber, du skal undervejs på din tur bo på forskellige hoteller og så skal du tilmed have styr på, hvad det nu lige var for en lufthavn, du havde bestilt lejebilen i.
Derfor er det nemt at bruge en side som SU venlige rejser hvor du kan booke det hele samtidig.

Smart og enkelt!

Din mening: