Prøv rytmik for dit nyfødte barn på Amager

dvg9

Hvem ønsker ikke at give ens baby den bedste start på livet, med alt den kærlighed man overhovedet kan forestille sig. Noget af det bedste du kan gøre for dit nyfødte barn, er at stimulere dets sansemotorik, hvilket bedst kommer til udtryk i barnets naturlige lyst til at bruge kroppen fysisk. Babyer elsker at blive omfavnet og elsket af sine forældre, og især i babyens tidlige måneder er denne tætte tilknytning til sine forældre utrolig vigtig. 

Nedenfor kan du blive klogere på børne- og babyrytmik, og hvorfor lige netop det rytmiske element er en fantastisk aktivitet at lave med sin lille guldklump. 

Rytmik

Børne- og babyrytmik – Hvad er forskellen? 

Det siger lidt sig selv. Babyrytmik er for børn der har en alder mellem 3-10 måneder, hvor børnerytmik er for børn mellem 3-5 år gammel. 

Aktiviteterne er derfor heller ikke de samme. Ved babyrytmik har man fokus på barnets helt basale og instinktive sanser, hvorimod man ved børnerytmik blandt har fokus på barnets grovmotorik og kreativitet. 

Børnerytmik

Derfor er babyrytmik vigtigt for din baby

Både musik og leg er med til at stimulere dit barn positivt. Det hele handler om sanserne hos dit barn, og hvordan man på bedst mulig vis kan få dem i spil så tidligt og så effektivt som overhovedet muligt. 

Det er blandt andet vigtigt at stimulere barnets sansemotorik. Barnets fysisk og motorik ligger nemlig til grund for en god start på livet. Bliver barnet ikke stimuleret tilstrækkeligt på dette punkt, kan det have stor betydning for barnets senere intellektuelle såvel som sociale færdigheder i livet.   

Rytmik på Amager for babyer foregår på den måde, at man som forælder, i samarbejde med sin baby, bevæger sig i takt med rytmen til et stykke musik. Babyen opnår dermed sanser såsom forudsigelighed og fordybelse. 

Din baby oplever tilmed en helt unik form for nærvær, ikke blot med dig som forælder, men også med de andre babyer der vil være til stede. Med andre ord er babyrytmik en god og tryg ramme for netop din baby til at udvikle sine sociale kompetencer, hvilket styrker babyens selvtillid og evne til at omgås andre mennesker i sit senere liv. 

Babyrytmik er altså noget for dig som ønsker at give dit barn en helt fantastisk oplevelse igennem sang og musik.

Rytmik på Amager

Hvor kan jeg gå til børne- og babyrytmik henne? 

Hvis du ikke umiddelbart har hørt om børnerytmik før, så tænker du sikkert at det ikke kan være at finde særlig mange steder her i Danmark. Derfor er det sikkert til din overraskelse, at børnerytmik er mere udbredt end du måske går og tror. Alene i hovedstadsområdet har Pernilles børne- og babyrytmik 4 steder hvor man kan deltage i rytmikkens mange glæder, blandt andet stedet på Amager, som har tiltrukket mange glade nybagte forældre til.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *