3 måder hvorpå du kan forkæle dit kæledyr

dvg9

Hvis man nogensinde har været ejer af et kæledyr, så kender man sikkert til den dybe kærlighed, som man kan have til det – uanset om det er en hund, en kat eller en skildpadde. Derfor kan man da også få lyst til at forkæle dem, præcis som man får lyst til at forkæle andre familiemedlemmer. 

Hvis du derfor gerne vil forkæle dit kæledyr, men mangler inspiration, så læs med herunder og få 3 ideer. 

1. Forkæl dit kæledyr med black-friday tilbud 

Når man nærmer sig den tid på året, hvor black-friday ligger, så er det jo oplagt at tjekke de mange gode tilbud ud og finde nogle lækre ting, som man kan forkæle sit kæledyr med. Her er det jo oplagt at købe en ny seng eller måske noget sjovt legetøj, som dit kæledyr kan hygge sig med. 

2. Lær at give dit kæledyr massage 

Dette lyder måske skørt, men massage for kæledyr er faktisk en ting. Præcis ligesom vi netop kan nyde en god massage, så kan de nemlig også – selvfølgeligt afhængigt af hvilket kæledyr du har. Specielt hunde elsker en god massage. Her kan du fokusere på potter og hovedet, men du kan også give ’deep tissue’ massage i nakken og på benene, hvilket de ofte også nyder gevaldigt. 

3. Lav en aktivitet sammen, som de elsker 

Denne ides udførelse varierer selvfølgelig alt efter, hvad dit kæledyr elsker at lave. Hvis du er hundeejer, så er det måske en tur til stranden eller i skoven, som din hund elsker. Hvis du derimod har en kat, så er det måske laserpinden, som I skal have fat i. Tænk derfor over, hvad lige netop dit kæledyr virker til at sætte stor pris på og lav det sammen – også selvom det måske bare er en ekstra godbid og et ekstra nus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *