fremtiden

IBI og IHC er fremtiden, inden for elinstallationer

dvg9

Hvad betyder IBI og IHC?

IBI står for Intelligente Bygnings Installationer og IHC står for Intelligent House Control og er et mærke der fører produkter indenfor ”smart -home”. Disse systemer betyder at man kan bruge teknik til at styre forskellige ting i en bygning eller i et hjem. Det kan være F.eks. belysning, ventilation, alarm og varme.

Selve ideen med en IBI er at kommunikationen sker via en form for intelligent enhed, for at gøre det nemmere for os. Glemmer vi at slukke lyset, så klarer IBI-systemet dette for os. Dette klares via et programmerings program eller et kontrolpanel, hvor man har mulighed for at opsætte sine elektriske apparater efter egne behov og ønsker.

En brugerflade eller en app. Har give dig mange muligheder eller så kan en enkelt trykknap, indstilles så den tænder lyset i loftet med et kort tryk, imens et længere tryk på den samme knap tænder lyset i alle værelser. For at dette skal fungere optimalt så kræves det af brugeren at sætte sig ind i sit system. Dette kan være en ulempe hvis man ikke er teknisk interesseret.

Hvor kan jeg få mere information, eller hjælp til installation af IBI og IHC-anlæg?

Synes du at IBI og IHC lyder spændende? Eller planlægger du nye el installationer indenfor kort tid og overvejer at gå “all in” på fremtidens el? Vil du vide mere om IBI og IHC-anlæg så kan du få mere information her, Læs mere

Hvis du allerede besluttet dig for at foretage en tilbygning eller renovation med intelligent elinstallation. Så er det en autoriseret elinstallatør virksomhed som tilbyder denne type af service og som du skal have fat i. Norh elektriker Vanløse er en elinstallatør det tilbyder denne ydelse i hele Storkøbenhavn og i trekantsområdet (Jylland). 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *