stadium

Lån penge til at lave virale nyheder

dvg9

Vi kommer her med vores bud på, hvordan du kan lave virale nyheder – men det kræver, at du har et vist økonomisk råderum.

Hvis du gerne vil lave virale nyheder, der kan gøre, så din hjemmeside og blog bliver populær, skal du have et vist økonomisk råderum. Det kan blandt andet ske ved, at du tager et lån.

visakort

Det kan du opnå med et godt PR-stunt

Hvis du har tilpas mange penge, kan du iscenesætte flere virale nyheder. Det kan eksempelvis være, at du hyrer en stripper til at løbe ind på en fodboldbane med en trøje, hvor din hjemmesides navn står på. Nøjagtigt som det, der skete, da Liverpool og Totteham mødtes i Champions League-finalen i 2019, hvor Kinsey Wolanski løb ind på banen og gav Vitaly Uncensored uanede mængder af omtale. Wolanski gik selv fra et par hundredetusinde Instagram-følgere til at få 2 millioner følgere på godt og vel tre dage.

Så hvis du gerne vil lave virale nyheder, der gør, at du kan få skabt et navn omkring dit firma eller din hjemmeside, er det en god ide at låne penge og skabe opmærksomhed omkring dit navn.

Fordelen ved at låne penge til sådan et PR-stunt

Der er mange fordele ved, at du laver sådan et PR-stunt, når du søger medieomtale og at skabe virale nyheder.

Hvis vi eksempelvis forestiller os, at du til en Brøndby-FCK-kamp eller en dansk landskamp hyrer en stripper til at løbe på banen, vil det med statsgaranti skabe virale nyheder. Og når du så gør det med en hjemmeside på, vil det øge dit brand markant. Det er en fin måde at komme ud til folk på, hvis du i forvejen kører en hjemmeside, som er lavet med et glimt i øjet. Men selv, hvis den ikke er, behøver du ikke at skulle bruge meget tid på at planlægge med SEO-tekster og gå efter at markedsføre efter aldersgruppe, når du går efter at ramme begivenheder med strippere og dit navn på.

stripper

Det vil uomtvisteligt skab et navn og gør, at du kommer i kontakt med så mange mennesker som muligt, der vil engagere sig i dit firma. Jo mere absurd eller vildt, din stripper gør det, jo mere vil der blive skrevet om hende. Det er sandsynligvis også sådan, at jo mere tiltrækkende hun er, jo flere vil klikke ind på siden og læse om stripperen.

Derfor skal du låne pengene

Derfor er det en god ide, at du låner penge for at skabe flere virale nyheder – det kan være, at du også sender stripperen til en svensk fodboldkamp for at ekspandere til det svenske marked. Du kan læse meget mere om reglerne ved at låne penge ved at klikke her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *